Ποιοι Είμαστε

Γιατί να μας επιλέξετε

Η IDSS είναι από τις πιο ανερχόμενες και δυναμικές εταιρείες πληροφορικής. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας, με μεγαλύτερη εξειδίκευση στον κλάδο της Ναυτιλίας, της Παραγωγής, των Κατασκευών και των Logistics.

Το όραμα μας

Με βαθιά γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών, την υψηλή τεχνογνωσία των στελεχών της και τη μεγάλη εμπειρία της σε υλοποιήσεις, η IDSS κινητοποιεί τους κατάλληλους ανθρώπους, τεχνολογίες, διαδικασίες και εργαλεία, υποστηρίζοντας απόλυτα τους πελάτες της.

Αυτό που κάνουμε

H IDSS παρέχει τεχνική υποστήριξη και υλοποιεί λύσεις στους τομείς System Integration, IP Τηλεφωνίας, ERP, CRM και Payroll, έχοντας συνεργάτες τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υλικού και λογισμικού.

H ομάδα μας

Χάρης<br/>Κακλαμάνος

Χάρης
Κακλαμάνος

Managing Partner
Διονύσης<br/>Κολιόπουλος

Διονύσης
Κολιόπουλος

Managing Partner
Ασημίνα<br/>Ξανθοπούλου

Ασημίνα
Ξανθοπούλου

Υπεύθυνη Πωλήσεων
Δημήτρης<br/>Τότσιος

Δημήτρης
Τότσιος

Senior Partner
Ανδρέας<br/>Πετρόπουλος

Ανδρέας
Πετρόπουλος

Senior Partner

Είπαν οι Πελάτες μας

Η 30ετής επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας στην ευρωπαϊκή αγορά, στηρίζεται σε επιτυχημένες συνεργασίες και στρατηγικές ενέργειες οργάνωσης και δόμησης του οργανισμού μας.


Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Πρόεδρος MEGA SYSTEMS AEBE

Η εμπειρία, το γνωσιακό επίπεδο και η αξιοπιστία των στελεχών της IDSS, λειτούργησαν αθροιστικά, ώστε τελικά να έχουμε ένα από τα πιο σύγχρονα και αξιόλογα συστήματα Επιχειρησιακής Συνέχειας στην αγορά.


Βασίλης Ματαίος AS Network, IT Senior Manager

Η διαρκής μας ανάγκη για εξέλιξη και εκσυγχρονισμό, συνάντησε την ίδια ακριβώς φιλοσοφία της εταιρείας IDSS Intelligent Solutions...


Γιώργος Νάκας, Πρόεδρος ΔΣ NAKAS GROUP

Η πολύχρονη συνεργασία μας με την IDSS Intelligent Solutions, βασίζεται στην αμεσότητα, την κατανόηση των αναγκών της εντατικής λιανικής και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση!


Χρήστος Βουγάς, IT Manager Mark Aalen ΑΕ