Αναλαμβάνουμε να  σας προτείνουμε τα συστήματα που χρειάζεστε, τις επικοινωνιακές λύσεις που διευκολύνουν την περίπτωσή σας και ασφαλώς την τεχνολογική γνώση και εκπαίδευση που θα βοηθήσει να επεκτείνετε επικερδώς και με ασφάλεια την επιχείρησή σας.
Η υλοποιηση περιλαμβάνει πολλαπλά βήματα επικοινωνίας με το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία – πελάτη ώστε να εξασφαλισθούν οι προτεραιότητες , να βρεθούν τα σημεία αδυναμίας της παρούσας οργάνωσης και να εμπλουτισθούνκαι να γινουν  αποτελεσματικότερες οι διαδικασιες.
Τα έργα μας  παρακολουθουνται  κατά την υλοποίηση  από τον αντίστοιχο Project manager με σκοπό την έγκαιρη παράδοση ,την διαχείριση ρίσκου και την οικονομική επιτυχία αυτού.

  • Σχεδιασμός ,υλοποίηση και διαχείριση υποδομών IT με χρήση εξοπλισμού απο τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα τους, όπως διακομιστές από IBM, DELL, συστήματα δίσκων από Netapp & IBM, δικτυακά από Cisco Systems και HP, Λειτουργικά Συστήματα  MS Windows, Linux & Unix, Βάσεις Δεδομένων από Oracle, SQL Server & MySQL.
  • Σχεδιασμός ,υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων Cloud (Private ή Public), βασιζόμενοι σε τεχνολογίες Virtualization διεθνών κατασκευαστικών οίκων όπως  VMWare vSphere, Oracle VM, Citrix XEN, Microsoft Hyper-V κ.ά.
  • Σχεδιασμός , υλοποίηση και διαχείριση Μεγάλων Βάσεων Δεδομένων βασιζόμενων σε Microsoft SQL Server, Oracle RDBMS
  • Σχεδιασμός , υλοποίηση και διαχείριση  ασφαλών συστημάτων, ξεκινώντας από τις διαδικασίες ΙΤ και την πολιτική ασφάλειας , την υλοποίηση με χρήση εξοπλισμού Cisco, Avaya, Watchguard, ESET, Symantec και την πραγματοποίηση περιοδικών Risk Assesments και Penetration Tests.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η αφοσίωσή μας στην υποστήριξη του πελάτη μετουσιώνεται σε ένα συμβόλαιο υποστήριξης (working hours, next business Day, 24×7, 4 hours response) προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη ή σε κάποιο πακέτο προαγοράς ωρών για την κάλυψη των τεχνικών προβλημάτων του.

IBM Storwise V7000

To Storwize V3700 είναι εύκολο στη χρήση, οικονομικό storage με αναβαθμισμένες δυνατότητες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.Learn More

IBM TS3100 Tape Library

To TS3100 ειναι ενα Entry-level LTO tape library 24 θεσεων ,σχεδιασμένο για ταχυτατο και αξιόπιστο  backup                                                       Learn More

Avaya 4800 Series

Η σειρά 4800 της Avaya περιέχει Gigabit L3 POE+ Managed  switches σε καταπληκτική τιμή                                                                 Learn More

Watchguard XTM 3

UTM Firewalls  με υποστήριξη AntiVirus, AntiSpam, Web Filtering, Intrusion Prevention, Application Control, αλλά και IPSEC/SSL VPN Learn More