Λ. Συγγρού 236, Καλλιθέα 17674
210 9628310
info@idss.gr

System Integration

Αναλαμβάνουμε να  σας προτείνουμε τα συστήματα που χρειάζεστε, τις επικοινωνιακές λύσεις που διευκολύνουν την περίπτωσή σας και ασφαλώς την τεχνολογική γνώση και εκπαίδευση που θα βοηθήσει να επεκτείνετε επικερδώς και με ασφάλεια την επιχείρησή σας.

Η υλοποιηση περιλαμβάνει πολλαπλά βήματα επικοινωνίας με το προσωπικό που απαρτίζει την εταιρεία – πελάτη ώστε να εξασφαλισθούν οι προτεραιότητες , να βρεθούν τα σημεία αδυναμίας της παρούσας οργάνωσης και να εμπλουτισθούνκαι να γινουν  αποτελεσματικότερες οι διαδικασιες.

Τα έργα μας  παρακολουθουνται  κατά την υλοποίηση  από τον αντίστοιχο Project manager με σκοπό την έγκαιρη παράδοση ,την διαχείριση ρίσκου και την οικονομική επιτυχία αυτού.

  • Σχεδιασμός ,υλοποίηση και διαχείριση υποδομών IT με χρήση εξοπλισμού απο τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα τους, όπως διακομιστές από IBM, DELL, συστήματα δίσκων από Netapp & IBM, δικτυακά από Cisco Systems και HP, Λειτουργικά Συστήματα  MS Windows, Linux & Unix, Βάσεις Δεδομένων από Oracle, SQL Server & MySQL.
  • Σχεδιασμός ,υλοποίηση και διαχείριση συστημάτων Cloud (Private ή Public), βασιζόμενοι σε τεχνολογίες Virtualization διεθνών κατασκευαστικών οίκων όπως  VMWare vSphere, Oracle VM, Citrix XEN, Microsoft Hyper-V κ.ά.
  • Σχεδιασμός , υλοποίηση και διαχείριση Μεγάλων Βάσεων Δεδομένων βασιζόμενων σε Microsoft SQL Server, Oracle RDBMS
  • Σχεδιασμός , υλοποίηση και διαχείριση  ασφαλών συστημάτων, ξεκινώντας από τις διαδικασίες ΙΤ και την πολιτική ασφάλειας , την υλοποίηση με χρήση εξοπλισμού Cisco, Avaya, Watchguard, ESET, Symantec και την πραγματοποίηση περιοδικών Risk Assesments και Penetration Tests.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, η αφοσίωσή μας στην υποστήριξη του πελάτη μετουσιώνεται σε ένα συμβόλαιο υποστήριξης (working hours, next business Day, 24×7, 4 hours response) προσαρμοσμένο στις ανάγκες του πελάτη ή σε κάποιο πακέτο προαγοράς ωρών για την κάλυψη των τεχνικών προβλημάτων του.