Λ. Συγγρού 236, Καλλιθέα 17674
210 9628310
info@idss.gr

Εταιρική παρουσιαση

Η IDSS ιδρύθηκε έχοντας ως επιχειρηματικό όραμα την εξειδικευμένη και υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στον τομέα της πληροφορικής, αναλαμβάνοντας τη μελέτη, το σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων λύσεων, και παρέχοντας ταυτόχρονα την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων των πελατών της.

Η Εταιρία είναι επανδρωμένη από δυναμικά στελέχη του χώρου της πληροφορικής με πλούσια εμπειρία και πολύχρονη παρουσία στην πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες.

Η υψηλή in-house τεχνογνωσία της IDSS της επιτρέπει να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, είτε για επιχειρήσεις μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.

Η Εταιρία αναλαμβάνει την υλοποίηση και την υποστήριξη μηχανογραφικών λύσεων σε επιχειρήσεις από όλο το φάσμα της ελληνικής οικονομίας, με μεγαλύτερη εξειδίκευση στον κλάδο των κατασκευών, της ναυτιλίας, του τουρισμού και των Logistics.

Με τη βαθιά γνώση των επιχειρηματικών διαδικασιών, την υψηλή εξειδίκευση των στελεχών της και την εμπειρία της σε υλοποιήσεις, η IDSS μπορεί να κινητοποιήσει τους κατάλληλους ανθρώπους, τεχνολογίες, διαδικασίες και εργαλεία ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.