Λ. Συγγρού 236, Καλλιθέα 17674
210 9628310
info@idss.gr

Τελευταία Νέα

Απρίλιος 2019:

Η IDSS SingularLogic Solution Partner of the Year 2018!

Φεβρουάριος 2019: VV Telestar Romania

H VV Telestar Romania εμπιστεύτηκε την IDSS για το νεο της πληροφοριακό συστημα. Η εταιρεία που διαθέτει ενα μεγάλο call center και εξιδικεύεται στις πωλήσεις καινοτόμων προιόντων μέσω τηλεόρασης και internet, επέλεξε το Galaxy enterprise CRM για την διασύνδεση με το τηλεφωνικό της κέντρο και το Galaxy ERP για την τιμολόγηση.

Ιανουάριος 2019: Ριζάκος ΑΒΕΤΕ

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του ERP της ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ. Η εταιρεία είναι από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και παραγωγούς προϊόντων από Διογκωμένη Πολυστερίνη (EPS). Η IDSS ανέλαβε την εγκατάσταση και υλοποίηση του Galaxy Enterprise καθώς και του συνολικού μηχανογραφικού συστήματος, αναβαθμίζοντας το προηγούμενο SEN Enterprise και μεταφέροντας τα δεδομένα και τα εκτυπωτικά.

Ιανουάριος 2019: CELLCO AE

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε απο την IDSS η υλοποίηση του Galaxy Enterprise στην CELLCO AE. H εταιρεία, απο τις κορυφαίες στην διανομή φαρμακευτικών πρώτων υλών, λειτουργεί πλεον με το νεο της πληροφοριακό σύστημα που ενσωματώνει τις διαδικασίες του ERP με την παραγωγή, το νεο της CRM και τα εκτεταμένο Reporting (ΜIS).

Παλαιότερα Νέα